Accesorii mirese LORELAI / Shooting / Cum a fost la Cluj May 28, 2018

accesoriu mireasa frunze cristale Swarovski

Inca din primele zile in care mi-am numit munca LORELAI, mi-am dorit sa am clienti fericiti, nu doar multumiti, chiar daca e vorba de accesorii mirese sau de cele de zi cu zi. Provocarea aceasta e cu atat mai grea cu cat fiecare suntem diferiti si ne dorim lucruri diferite. De aceea am ales sa merg pe ce imi doresc eu, sperand sa ajung la oamenii carora ar putea sa le placa preferintele mele, pentru ca nu-i asa, pe toti nu poti multumi.

Stii genul acela de produs foarte laudat, atat de bine prezentat, pe care vrei neaparat sa il ai, il iei si esti dezamagita ca nu e deloc asa cum promitea sa fie? Atat de des am trait experienta aceasta o perioada, incat e ceva vreme de cand sunt mult mai selectiva cand cumpar ceva. Ma mai insel si astazi, dar nu asa usor. Pentru ca incerc sa vad si dincolo de produs.

Si pentru ca experienta mea personala e importanta si definitorie pentru mine, tot atat de importanta e si experienta clientilor LORELAI, pentru mine. Asa ca m-am dus la Cluj, pe la final de aprilie.

Am strans o echipa minunata din care clar nu putea lipsi draga de Anah Rotaru si indemanarea ei pentru coafuri, 3 fete superbe si cu mult mai mult decat atat, un sot rabdator si grijuliu, o camera foto, si credinta in Dumnezeu ca ce am eu in mine ar putea deveni realitate daca ii dau o sansa.

Mi-am dorit sa prezint accesoriile LORELAI purtate de femei asa cum sunt si clientele LORELAI: care sa nu fie modele de profesie, tinere pe care sa le surprind emanand frumusetea lor naturala. Mi-am dorit sa imi vad accesoriile pe femei si nu pe copile de 16 ani imbracate in mirese. Tu si eu, mireasa de ieri, astazi sau maine, nu vom mai arata niciodata de 16 ani in rochia de mireasa, iar partea cea mai frumoasa e ca nici nu trebuie.

A fost prima data cand am fotografiat pe altcineva decat prieteni si familie. Prima data cand am fotografiat intr-un astfel de proiect. Chiar daca fizic nu ma simteam deloc bine iar in a doua zi de shooting ramasesem fara voce, eu eram in lumea mea si eram fericita!

Tin minte ca atunci cand le-am vazut prima data pe fete, ma panicasem: aveam doar 2 ore de somn dupa un lung drum cu masina de la Bucuresti la Cluj, nu mai fotografiasem niciodata pentru LORELAI decat accesorii mirese separat, nu eram nici macar fotograf amator deci habar nu aveam ce fac si totusi trebuia sa fotografiez si sa o fac asa cum mi-am dorit mereu sa imi vad accesoriile.

Echipa aceasta minunata m-a ajutat enorm: privirile pline de incurajare ale sotului, fiecare dintre cele 4 fete, din nou, m-am simtit la Cluj ca intr-o familie! Impreuna am descalcit accesorii de prin coafuri, impreuna le-am aranjat in par, am aprobat si dezaprobat fotografii. Si tot impreuna am realizat si panoul de fundal: o masa de calcat, cutii, un stender de rufe si o draperie. Daca e ceva ce va egala vreodata bucuria si entuziasmul pe care le am cand realizez accesorii, cu siguranta e atmosfera si caldura oamenilor cu care colaborez in astfel de proiecte, de fotografie, precum cel de la Cluj la final de aprilie.

Mai multe fotografii cu accesorii mirese vei mai vedea in curand pe site, blog si magazin online.

Multumiri multe si imbratisari Anah, Ramona, Liana si Alexandra!

« Coronite, diademe, tiare mirese / propunerile LORELAI
De ce un accesoriu personalizat pentru mireasa poate fi un esec »