Be Yourself, Be Unique, 25 Ianuarie January 25, 2018

Trebuie sa incep cu o confesiune: mai demult v-am promis ca in fiecare zi de joi voi lansa noi accesorii casual, ca parte din colectia Be Yourself Be Unique. Si nu am facut-o. De atunci si pana astazi, fiecare zi de joi a avut un gand trist din acest motiv.

Nu imi place sa gresesc, ma face sa fiu dezamagita, sa prefer sa renunt si sa o iau de la capat cu altceva. Cel putin asa eram in vremurile de demult, cele mai tinere ca acum. Astazi nu renunt atat de usor iar cand o fac e pentru totdeauna. Nu demult am realizat insa ca imi place sa fiu adult. Sa gresesc si sa invat din asta, sa muncesc cu toate eforturile pentru ce-mi doresc. Sa iau decizii, chiar daca de cele mai multe ori nu e cel mai usor de facut lucru. Ma bucur chiar si de ridurile mele, de expresie momentan, insa ma bucura. Cred ca trebuie sa ii multumesc mamei pentru mentalitatea asta, dar despre asta alta data. Ma trezesc dimineata cu gandul ca urmeaza inca o zi in care voi munci la visul meu, si-I multumesc lui Dumnezeu pentru asta.

Toate vin cu multa munca si responsabilitate, cu eforturi si greseli, iar dezamagirea ca nu am reusit uneori e mult prea daunatoare si nu ar trebui sa ne concentram prea mult pe ea. Nu incerc sa imi gasesc scuze pentru ca nu mi-am respectat cuvantul dat, pentru ca am multe de invatat iar parcusul e deseori dureros si greu de explicat. Insa as vrea sa pot inspira pe cei care citesc aceste randuri, prin exemplul greselii mele, ca oricat de mult ne-am dezamagi pe noi insine, pe cei din jur, nu trebuie sa renuntam sa fie mai bine, indiferent cat de grava, mica sau mare e greseala. Putem face asta. Si o stiu sigur pentru ca daca ne dam seama de faptul ca am gresit, primul pas e deja facut. Cu siguranta ca nu va fi totul perfect din prima. Clar ca asta ne va intrista. Insa finalul povestii e dat de cat stam pe acea dezamagire, si ce facem in continuare.

Astazi va arat 5 noi accesorii din colectia BY BU (Be Yourself, Be Unique), realizate de fapt acum mai bine de 2 luni, pe care le indragesc la fel de mult ca in prima lor zi de viata.

ADELAIS

EDINA

ELORA

ROMELIA

CYNTHIA

Pentru aceste accesorii am folosit Swarovski, atat perle cat si cristale, sticla de Cehia, baze placate cu aur sau argint si piese metalice in diferite culori.

Accesoriile se pot personaliza, mai exact se pot realiza si in alte variante cromatice, si se pot purta fie asortate la tinute, fie in completarea acestora.

Abia astept sa va arat ce am pregatit pentru joia viitoare!

Puteti gasi LORELAI Casual pe Facebook si pe Instagram!

cu drag,

Loredana C.

« Full Bloom, colectia My Journey
Minimal »