Full Bloom, colectia My Journey January 29, 2018

Acel scurt moment al unei zile de vara, cand apune soarele si e aproape intuneric. Te afli intr-o gradina plina cu flori, multe flori complet inflorite, cu mirosuri care mai de care mai intense, asa, ca dupa o zi teribil de calduroasa. O adiere blanda aminteste asta. Ca si timp e vorba de numai cateva minute pana cand se intuneca de tot, insa sunt minute pretioase, pentru ca ai ocazia sa vezi si sa simti toate aceste flori intr-o cu totul alta lume. Poate ca tocmai trecerea aceasta, de la semi intuneric la bezna completa, face ca experienta sa fie de neuitat. Sau poate ca e ceva mai mult.

Ce stiu sigur e ca acest capitol al colectiei ‘My Journey’, FULL BLOOM, isi are inspiratia in tabloul de mai sus, in amintirea acelor seri tarzii de vara, cand stateam in gradina cu flori, profitand de temperatura cu mult mai blanda decat cea din timpul zilei, pentru a mai ingriji pe ici pe colo florile. Cat de magic era acel moment, cand se unea ziua cu noaptea! Era atat de fascinant incat de cele mai multe ori nu realizam ca s-a intunecat de tot si ca nici macar nu mai vedeam ce fac.

Capitolul acesta, FULL BLOOM, contine 10 modele de accesorii: 2 bentite, 2 seturi de pini si unul separat, si 5 aplicatii. Accesoriile pot fi personalizate, in functie de mentiunile din descrierea fiecarui accesoriu in parte. Sunt realizate din piese metalice, cristale si perle Swarovski, piese din sticla si pot fi fixate in par cu ajutorul agrafelor. Sunt destinate in principal mireselor, insa pot fi purtate atat dupa nunta cat si ca motiv principal, in orice ocazii speciale.

MELISSA

MAYRA

KATHARINA

TALIDA

ROSALINE

JACQUELINE

RAINA

ELIORA

AISSA

EDWINA

Cu multe emotii, sper sa va inspire noua colectie!

cu drag,

Loredana C.

« Be Yourself, Be Unique, 1 Februarie
Be Yourself, Be Unique, 25 Ianuarie »