Minimal January 22, 2018

Colectia MINIMAL.

Mai exact capitolul parte din colectia ‘My Journey, despre care va povesteam zilele trecute. Ar trebui sa fie simplu sa povestesc despre asta, pentru ca se numeste astfel, in primul rand. Dar nu este.

Am crezut initial ca minimalist inseamna deloc feminin. Pura geometrie, linii simple, ce legatura ar avea cu delicatetea unei femei?! Apoi viata, contextul, probabil propriile alegeri pana la urma, m-au facut sa fiu insetata dupa simplitate. Dupa acea esenta la care sa ma pot rezuma si de care sa ma pot bucura din plin. Dimineti linistite, blande, calde. Zile in care sa savurez fiecare clipa a vietii. Sa reduc intreaga mea activitate, fiecare zi in parte, la ce e cu adevarat important, fara a ma mai pierde pe mine insami si visurile mele, printre acele valuri de urgente si nimicuri.

Fiind prima mea incercare de acest fel, accesoriile minimaliste, rog blandete in critici si rabdare. Am multe de invatat si un drum plin de lectii. Sper totusi sa rezonez cu cele carora le e dedicata aceasta colectie si abia astept sa va aflu parerile.

Pentru colectia MINIMAL am folosit piese metalice placate si cristale Swarovski. Pot fi purtate atat ca accesorii pentru mirese, cat si ca accesorii pentru ocaziile speciale. Vin in pana la trei variante: aurii, argintii sau negre, fiecare model avand la descriere detalii despre posibilitatile de personalizare.

Accesoriile se realizeaza la comanda sau sunt deja in stoc, la fel, la descrierea accesoriilor gasiti mai multe detalii. Stocurile se epuizeaza repede, de vreme ce pe partea de productie sunt numai eu.

Colectia MINIMAL contine 9 modele de accesorii, 5 tiare, 3 pini si o aplicatie cu piepteni la capete.

LALIA

LORETTE

LUISA

LUDMILLA

LELAH

LATIFA

LISANDRA

LORIANNE

LORNA

Saptamana viitoare vom lansa urmatorul capitol din colectia ‘My Journey’, si abia astept sa vedeti despre ce este vorba.

Pana atunci, va invit pe contul de Instagram al LORELAI Bridal, unde va asteapta o surpriza!

cu drag,

Loredana C.

« Be Yourself, Be Unique, 25 Ianuarie
LORELAI Bridal 2018, colectia My Journey »