LORELAI este un studio de creatie focusat pe realizarea de accesorii couture pentru par, cu o deosebita atentie pentru detalii, tehnica si design.

Atelierul LORELAI este situat (momentan) intr-un orasel din apropierea Bucurestiului, si si-a inceput oficial activitatea in 2014, pe malul marii, in Constanta, cu scopul de a le oferi mireselor din Romania acel accesoriu special pentru par, intr-o interpretare cu totul noua, gandita avand in prim plan fiecare mireasa in parte.

In spatele LORELAI se afla Loredana Caruntu, designer-ul si mana talentata care realizeaza fiecare accesoriu LORELAI, care consiliaza fiecare clienta in parte, cea care alaturi de sotul ei a fondat acest brand, si alaturi de care ia toate deciziile importante, el fiind sursa ei de inspiratie si motivatie.

Nascuta in Tecuci, traindu-si cea mai mare parte a vietii intr-un satuc din judetul Botosani binecuvantat cu o natura extraordinara, urmandu-si studiile in matematica, apoi stiinte juridice la Iasi, s-a casatorit pe malul marii, iar acum locuieste in apropierea Bucurestiului, unde are si studioul LORELAI. Loredana a pus bazele LORELAI dupa un lung drum de cunoastere personala, lasandu-se si astazi inspirata de vocea interioara care mereu i-a spus ca locul ei e unul cu totul special.

In fiecare accesoriu LORELAI se vor regasi atat elemente din natura, visurile si dorintele celei care alege un accesoriu LORELAI, dedicarea si dragostea designer-ului, cat si tehnici bine studiate si alese, atent folosite, pentru ca fiecare piesa sa devina o perfectiune (prin design si tehnica) imperfecta (prin realizarea manuala). Toate acestea pentru ca Loredana poarta o adanca recunostinta fata de Dumnezeu, pentru frumusetea naturii, acolo unde se simte cel mai bine, si pentru talentul ei.

Motto-ul ‘be yourself, be unique’ resprezinta tocmai esenta dezvoltarii atat a LORELAI, cat si a designer-ului din spate, reprezinta indemnul ales a fi oferit fiecarei femei, de a se cauta pe sine, a se descoperi, a-si invinge temerile si a-si trai viata asa cum simte si crede mai bine, ca rezultatul sa fie unul unic, sa ii inspire si sa ii ajute si pe ceilalti.