De ce un accesoriu personalizat pentru mireasa poate fi un esec March 23, 2018

Povestea LORELAI a inceput cu un accesoriu personalizat pentru mireasa: o lume noua mie pe atunci, fascinanta de-a dreptul. O perioada care m-a ajutat sa cunosc oamenii mai bine, pe mine insami. Un proces continuu si prezent si astazi.

Pana la un punct, cand am inceput sa realizez ca pot mai bine, mai mult si mai frumos. De ce? La inceputurile LORELAI, comenzile se desfasurau cam asa: mi se cerea un accesoriu personalizat pentru mireasa dupa un model, eu ii explicam viitoarei mirese cum credeam eu ca e mai bine sa il realizez, ea avea incredere in mine, si cu doua sau trei exceptii, cand reveneam cu rezultatul final ea era fericita si incantata. Si eu la fel. Pana am realizat ca astfel imi taiam singura aripile.

Toate acele modele pe care imi doream sa le realizez si pe care le visam si noaptea, faptul ca totul in jurul meu ma inspira extraordinar si ca ajunsesem sa fiu un robot care lucreaza numai la visurile altora, toate acestea ma oboseau.

Accesoriile pe care mi le propuneau unele mirese erau vechi, deloc actuale, nu functionau la tema nuntii, la coafura sau rochie, iar pe piata din Romania erau numai cei ca mine, care lucrau dupa model si atat. Aveam atatea idei despre cum ar fi trebuit sa arate de fapt accesoriile lor! Mi-a trebuit mult curaj, si atunci, si astazi, cand inca mai raspund unor astfel de mesaje, in care mi se cere acel accesoriu personalizat pentru mireasa, atat de nepotrivit.

Astazi, magazinul online LORELAI contine 91 de accesorii pentru mirese, si nu sunt destinate numai mireselor. 91 de modele, de propuneri. Si vor mai urma.

Asa cum scriam mai sus, si astazi primesc solicitari de personalizare sau de realizare a unui accesoriu  pentru mireasa personalizat dupa model. Nu as mai putea face asta. Pentru LORELAI, astazi, personalizare inseamna adaptarea accesoriului la o alta lungime, sau realizarea lui in alte culori. Cererile precum ‘mai vreau o floare in coltul ala’, sau ‘ar arata mai bine cu o ramura in plus sau in minus’, numai pentru a simti clienta ca e personalizat, sau pentru a fi diferita, sunt atat de nefondate!

In primul rand pentru ca fiecare model are un studiu in spate, o schita, un plan pe care il respect pentru ca accesoriul sa functioneze, sa arate foarte bine, sa dureze si sa ma faca mandra de el. Daca un accesoriu are un anumit numar de ramuri, nu e intamplator, ci e pentru ca am testat mult pana s-a ajuns la acel numar. Asta e munca mea, asta fac zilnic. Nu mi-as putea permite vreodata sa ii spun unui bancher, unui medic sau unui sportiv cum sa isi faca treaba, pentru ca eu nu ma pricep la treaba lui.

Inteleg totusi dorinta de a purta in ziua nuntii un accesoriu special. Sau intr-o alta ocazie. Un accesoriu creat special pentru tine. Iar accesoriile LORELAI chiar asa sunt, realizate special pentru fiecare clienta in parte! Fiecare accesoriu realizat e diferit, tocmai pentru ca e realizat manual, tocmai pentru ca atunci cand il realizez, am in gand persoana careia ii e destinat. Chiar daca la exterior pare identic cu cel din magazinul online, el poarta o incarcatura emotionala speciala.

Intotdeauna voi fi fascinata de nou, iar cand imi va permite timpul cu siguranta voi realiza la cerere si un accesoriu personalizat pentru mireasa sau pentru alte ocazii, sau unul complet nou. Insa atata timp cat in propunerea LORELAI exista atatea modele diferite, la care se adauga constant altele noi, cine prefera LORELAI, va alege LORELAI.

cu drag,

Loredana C.

« Accesorii mirese LORELAI / Shooting / Cum a fost la Cluj
Be Yourself, Be Unique, 1 Februarie »